Welkom in de wereld van SEGENN!

SEGENN heeft een productassortiment dat zich onderscheidt van de reguliere ontwerpfilosofie in termen van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Als je op zoek naar vooraf, trendy en betaalbare meubels voor elk interieur, dan zijn er mogelijkheden genoeg. Industriële garderobekasten, boekenkasten, tv-meubelen, eettafels, salontafels en hoekbureaus zijn allemaal bij ons verkrijgbaar. Blader door onze collectie.

Segenn geeft je een bijzonder gevoel, of dit nu komt door de unieke meubels in je huis of onze persoonlijke benadering. We bezorgen je een stukje trots, waar je hard voor hebt gewerkt en dat iedereen zou moeten kennen. Alles verloopt van begin tot eind gesmeerd, zodat u met een goed gevoel kunt genieten van uw nieuwe meubel.


Ontwerp zonder compromis.

Segenn heeft een simpele missie - kwaliteitsvolle, door haar geschreven producten toegankelijk maken voor de massamarkt. Door gebruik te maken van moderne productietechnieken en door samen te werken met wereldberoemde, gepassioneerde ontwerpers vanaf het begin, vestigde Segenn zich snel als een merk dat je niet laat kiezen tussen kwaliteit en prijs.

Bij Segenn waarderen we stijl en functie evenzeer. Onze producten zijn gemaakt met echte bruikbaarheid in het achterhoofd. Alle stukken worden door ons vervaardigd en verkocht en ondergaan een streng testproces voordat ze op de markt komen. Elk stuk is gemaakt van zorgvuldig geproduceerde, duurzame materialen die een leven lang meegaan. We ontwerpen en maken alleen nuttige producten die we zelf zouden willen bezitten.

Wij leveren in Nederland, België, Frankrijk, Zweden en Denemarken.

BEDRIJFSGEGEVENS:

SEGENN
Kantoor: Utrechtsweg 341, Amersfoort 3818, NL
KVK: 82377200
BTW: NL003670796B42

Telefoon: +31 6 85 52 89 04
E-mail: info@segenn.com 

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing